1. Informatii importante
 2. Informatii companie
 3. Cum se face o comanda
 4. Cum se realizeaza plata unei Comenzi
 5. Disponibilitatea produselor
 6. Conditii de livrare
 7. Conditii de returnare
 8. Prevederi
INFORMATII IMPORTANTE:
 • Toate produsele de pe site-ul https://clochefashion.com/ au marimi standard: XS(34) , S(36), M(38), L(40), XL (42), XS-S, M-L, One Size (marime universala). Va rugam sa urmariti ghidul nostru de marimi pentru a va putea incadra dimensiunile in marimea corecta. Daca aveti dificultati in a va incadra in marimea corecta, va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa contact@cloche.ro.
 • Magazinul online https://clochefashion.com/ nu detine stocuri mari de produse, toate produsele sunt realizate in atelierul nostru de productie si de aceea timpul de livrare poate fi diferit in functie de perioada anului. Facem tot posibilul ca produsele comandate sa ajunga in cel mai scurt timp la dumneavoastra. Daca aveti urgente, va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic la unul dintre numerele disponibile pe site-ul nostru.
 • Produsele se pot schimba cu o alta masura in functie de termenii si conditiile aferente site-ului nostru.

Conditii realizare produse custom-made:

Custom-made se refera la personalizarea unui produs folosind un model de baza standard, dar pe masuri personalizate, oferite de catre client (in regim la distanta – alte orase in afara Bucurestiului) sau masuri personalizate cu probe necesare in showroom-ul din Bucuresti. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de mai jos intainte dea plasa o comanda “MTM”.  Returul produselor realizate custom-made NU se accepta.

Serviciul custom made include:
 • Pentru orasele din tara, fara posibilitatea probelor in Showroom-ul din Bucuresti

1. Personalizarea masurii standard: masura mai mica sau mai mare fata de graficul Cloche de masuri disponibile pe site. Masurile maxime pentru realizarea unui produs sunt: bust – 107cm, talie – 82cm, sold -110cm;

2. Modificare lungime maneci;
3. Modificare lungime produs.
Produsele customizate nu se abat de la modelul original de la care s-a pornit.
Pentru orice informatie va stam telefonic la dispozitie.
 • Pentru Bucuresti, cu posibilitatea realizarii a cel putin o proba la showroom:

In urma unei programari in showroom un specialist Cloche va masura dimensiunile dumneavoastra pentru produsul customizat.

Modificarile de design se pot realiza doar in Showroom, in urma unei discutii. Nu acceptam modificari ale produselor decat in masura in care acestea sunt posibile si nu se abat de la croiul standard al produsului.
 
Important!
Retusurile produselor standard nu sunt considerate custom made si nu vor fi luate in considerare. Recomandam verificarea ghidului de masuri pentru a va incadra in marimea corecta.
Va stam la dispozitie cu mai multe informatii pe mail sau telefonic.
 
Va multumim pentru intelegere.

Campanii promotionale:

 • Campaniile promotionale se desfasoara pe perioade determinate de timp, cu vouchere cu cod unic de validare. Acestea pot fi folosite pentru o singura comanda plasata.
 • Voucherele se pot cumula doar in cazul in care apartin aceleiasi campanii promotionale.
 • In timpul campaniilor promotionale se pot comanda doar produsele cu dimensiuni standard. 
 • Produsele realizate in sistem custom made NU intra in campaniile promotionale.

INFORMATII COMPANIE

www.cloche.ro apartine firmei SC Cloche Fashion and Design Srl

Sediul social: Strada Nicolae Licaret nr 8, bloc Pm42, scara A, apartament 2, Bucuresti, sector 3

Punct de lucru: Strada Costache Negri, nr. 28, casa-parter, ap. 1, sector 5, Bucuresti

Inregistrata la Registrul comertului sun nr. J40/6157/2015

CIF : RO34545886

CUM SE FACE O COMANDA

 1. Prin comanda directa pe site.
  – Gasiti produsul pe care doriti sa il achizitionati, selectati marimea, culoarea si cantitatea dorita iar apoi apasati butonul “adauga in cos”. In cazul in care aveti dificultati in a alege masura potrivita pentru dvs., ne puteti contacta telefonic la unul dintre numerele: 0757 100 557/0746 222 313 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail contact@cloche.ro pentru a va ghida in acest sens.
  – Pentru a finaliza comanda, accesati sectiunea “Cos” si apasati butonul “plaseaza comanda”. Se va deschide o fereastra noua unde veti completa datele necesare livrarii comenzii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de livrare/adresa de facturare, modalitatea de plata etc.Verificati la final datele completate si apasati pe butonul “trimite comanda”.
  – Termen de livrare intre 3-10 zile in functie de produs.
 2. Personal, prin prezentarea la showroom-ul CLOCHE din Bucuresti, strada Costache Negri, nr. 28, parter – zona Piata Operei.

CUM SE REALIZEAZA PLATA UNEI COMENZI

Pentru a va face cumparaturile mai placute si mai usoare, pe Cloche.ro va punem la dispozitie doua modalitati de plata din care sa alegeti :

– Prin card bancar Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dvs. nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

– Ramburs la primirea coletului

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

– Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Pentru informatii referitoare la disponibilitatea produselor sau revenirea acestora in stoc ne puteti contacta fie telefonic, fie pe mail. ACTUALIZAREA ONLINE A STOCULUI POATE DURA PANA LA 48H. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic in cel mai scurt timp.

– Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat; Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

CONDITII DE LIVRARE

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Romania.
– livrarea se va face la adresa solicitata de client.
– produsele se vor livra in ambalajul original Cloche. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

 • Termenul de livrare este intre 3 si 10 zile lucratoare, in functie de produs. In perioadele de promotii termenele de livrare se pot prelungi, iar unele produse pot avea stoc limitat in functie de numarul de comenzi.
 • Costurile de livrare: clientul va suporta costurile aferente livrarii coletului.
 • Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele, vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

CONDITII DE RETURNARE

– Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

– Produsele realizate prin comanda personalizata (custom made/made to measure) nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comerț la distanta si, prin urmare, nu pot fi returnate.

– Pentru a returna unul sau mai multe produse din comanda dumneavoastra, avem rugamintea de a inregistra returul direct din contul dumneavoastra Cloche in sectiunea “FORMULAR DE RETUR“.
In acest formular este necesara completarea tuturor campurilor in vederea returnarii contravalorii produselor pe care urmeaza sa le trimiteti catre noi.

– Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari fizice datorate utilizarii sau din alte motive, produsele nu pot avea  semne de uzura, murdarie, mirosuri de parfum sau de alta natura si pot fi returnate doar daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

– Nu acceptăm retur al aceluiași produs după ce a fost schimbat în altă mărime.

– Daca produsul nu ajunge la sediul Cloche in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, cererea de retur este anulata iar coletul va fi refuzat incepand cu a 15-a zi.

– Cheltuielile aferente transportului de retur vor fi in sarcina cumparatorului.

– Banii vor fi returnati in contul bancar comunicat de catre cumparator in maxim 14 zile calendaristice de la validarea returului.

– Validarea consta in primirea coletului de retur, verificarea continutului si a starii produsului returnat care trebuie sa indeplineasca conditiile mai sus mentionate.  

 – Adresa pentru trimiterea coletelor retur este Str. Costache nr.28, Sector 5, Bucuresti.

INFORMATII IMPORTANTE

– Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.

– Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culoarea produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de catre Cloche.ro.

– Masurile produselor Cloche sunt disponibile de la XS la XL sau XS-S/M-L conform tabelelor de mai jos:

XS XS – s S M L M-L
BUST 80 CM BUST 80-84 CM BUST 84 CM BUST 88 CM BUST 92 CM BUST 88-92 CM
TALIE 62 CM TALIE 62-66 CM TALIE 66 CM TALIE 70 CM TALIE 74 CM TALIE 70-74 CM
SOLD 86 CM SOLD86-90 CM SOLD 90 CM SOLD 94 CM SOLD 98 CM SOLD 94-98 CM

Clientele care se incadreaza la o masura mai mare decat cele comercializate de noi in mod obisnuit trebuie sa plateasca suplimentar (costul este justificat de folosirea de material suplimentar si construirea unui tipar nou), in functie de marimile existente la fiecare model.

De asemenea, trebuie sa plateasca suplimentar clientele ce doresc modificari ale produselor standard. Preturile vor varia in functie de caz si cerinte.

Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si nu se pot returna.

Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat.

PREVEDERI

1.Site-ul www.cloche.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a SC Cloche Fashion and Design SRL.

 • Cloche.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
 • Cloche.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.
 • Cloche.ro nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.
 • Intreg continutul site-ului Cloche.ro este proprietatea firmei Cloche Fashion and Design Srl, copierea sau reproducerea acestuia fara acordul Cloche Fashion and Design SRL fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 • Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către Cloche Fashion and Design SRL.
 • Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al Cloche Fashion and Design SRL.
 • Cloche Fashion and Design SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.
 • Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 • Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.cloche.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.
 • Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu Cloche Fashion and Design SRL.
 • Cloche.ro nu este raspunzator de:

– daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.

– eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat Cloche.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele;
– eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa Cloche.ro.;
– pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor Cloche.ro.